ОБЈАВЉЕН НАЦРТ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ОД 2024. ДО 2030. ГОДИНЕ

Објављено 25/09/2024 у 
Podeli ovu objavu:

На званичном сајту општине Ћуприја објављен је нацрт Плана развоја општине за период 2024-2030 , а грађани, удружења и стручна јавност су позвани да кроз јавну расправу дају своје примедбе и сугестије, које би уколико се полажу оправданим биле уврштене у коначну верзију плана. Овај амбициозни документ на више од сто страна припремљен је уз подршку Сталне конференције градова и општина, Програма Европске уније „Иксчејнџ 6“ и како је Јелена Ђулинац, председница Општине Ћуприја у представљању плана написала да је План развоја општине Ћуприја 2024 – 2030. године, резултат заједничког рада представника грађана и локалне самоуправе, установа и институција, привреде, удружења и тимова и заједничка тежња за остваривање постављених приоритета и циљева.

Јавна расправа траје до 4. октобра, а грађани своје предлоге и сугестије могу да доставе у електронској форми на адреси – javnerasprave@cuprija.rs- или поштом на адресу : Општинска управа општине Ћуприја, ул. 13 Октобра 7, са напоменом „ за јавну расправу“.

Образац за предлоге и примедбе објављен је на сајту општине.

Штампани примерак Нацрта Плана развоја налази се у сали за састанке општине Ћуприја, као и прописани образац за сугестије и коментаре.

Додатна потребна обавештења грађани могу добити у канцеларији Одсека за локални економски развој или на телефон: 035/81-50-914.

HORREUMMARGIINFO.RS
                PORTAL
Све важне информације и градске вести на једном месту. За сва додатна питања и информације, можете нас контактирати.
Имресум
Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram