ОДРЖАНА 6. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Објављено 18/03/2024 у 
Podeli ovu objavu:

Данас је одржана 6. седница Општинског већа на којој је разматран и усвојен Нацрт одлуке о изменама и допунама Одлуке о платама изабраних и постављених лица у органима Општине Ћуприја, као и Нацрт одлуке о радно правном статусу изабраних, именованих и постављених лица и накнадама одборника у Скупштини општине Ћуприја. Општински већници су разматрали и усвојили измене финансијског плана за 2024. годину Основне школе “Вук Караџић”, извештај о раду Туристичке организације општине Ћуприја, као и извештај о раду са финансијским извештајем Народне библиотеке “Душан Матић” за 2023. годину. Такође, разматрани су и усвојени Финансијски извештаји и извештаји о раду Музеја “Хореум Марги – Равно” и Центра за социјални рад “Ћуприја” за прошлу годину. На данашњој 6. седници Општинског већа разматран је и усвојен Захтев Јавног комуналног предузећа “Равно 2014”,чиме се, како је наведено, уводи нова ценовна категорија за нове пословне кориснике, и на тај начин се прави разлика између приватних и пословних корисника.

Чланови Општинског већа су данас разматрали и усвојили оставку заменика правобраниоца Опшине Ћуприја, Душана Ђокића. На предлог Јелене Ђулинац, председнице Општине Ћуприја, за новог заменика правобраниоца Општине Ћуприја, постављен је Јовица Антић, дипломирани правник из Ћуприје.

Izrada sajta Alpha Media | © 2021 Horreum Margi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram